Nieuws

« Vorige - Volgende »

Wisper verhoogt de snelheden, verlaagt de tarieven

22 juni 2012 - 09:45  •  reacties

Wisper verhoogt de snelheden, verlaagt de tarieven

Alphen aan den Rijn -

De instapbandbreedte op glasvezel in de consumentenmarkt ligt momenteel rond de 50/50Mbps. Wisper is echter van mening dat de consument met een aanbod minder dan 120Mbps net zo goed bij de kabel kan blijven. Klanten moeten er op vooruitgaan. De 200/200Mbps van Wisper is de hoogste instapbandbreedte in de markt en een bandbreedte die glasvezelwaardig is.

Het nieuwe aanbod geldt niet alleen voor nieuwe klanten van Wisper, maar ook voor haar bestaande klanten. Wisper stelt bestaande klanten op de hoogte en waardeert hun glasvezelpakket automatisch op.

Daarnaast biedt Wisper 600/600Mbps Internet voor € 47,50/mnd en 1Gbps Internet voor € 130,-/mnd. Klanten kunnen de Internetpakketten gratis opwaarderen met telefonie. Digitale televisie van Multivisie TV wordt aangeboden vanaf € 17,50/mnd extra (incl. 1 MultiBox HD).

Klanten van Wisper kunnen vanaf 18 juni ook kiezen voor een hard disk recorder (€ 7,50/mnd) en een Kidspakket met 8 zenders voor de jeugd (€ 4,95/mnd). Het zenderaanbod in het basispakket (dat Wisper levert via Multivisie TV) is flink uitgebreid tot 37 zenders, waarvan 21 in full HD. Daarnaast zit Uitzending Gemist standaard in het basispakket (tot 10 dagen terug).

Over Wisper
Wisper is een jonge, onafhankelijke Nederlandse internetprovider uit Bodegraven en levert in meerdere plaatsen in Nederland haar diensten. Het team van Wisper heeft ruime ervaring in de glasvezelwereld en alles draait om kwaliteit van de diensten.

Wisper is géén onderdeel van een grote provider als KPN, UPC of Ziggo en neemt daar ook geen diensten van af. Wisper kan dus zélf bepalen welke koers zij vaart.

Wisper gelooft dat glasvezel de enige toekomstvaste communicatiedrager is waar klanten maximaal gebruik van moeten kunnen maken. Daarom biedt zij onder meer standaard een zeer geavanceerd DrayTek glasvezelrouter incl. WiFi, de hoogste kwaliteit televisiebeeld (1080i), de hoogste zapsnelheid voor interactieve TV en de hoogste instapbandbreedte van Nederland.

Wisper biedt in onder andere De Bilt, Bilthoven, Eindhoven, Heiloo, Nootdorp en Alphen aan den Rijn haar diensten aan. Het aantal locaties breidt snel uit. Wisper biedt glasvezelinternet vanaf 200Mbps aan. En de pakketten komen met vele extra’s, zoals een eersteklas draadloze glasvezelmodem, volledige monteursinstallatie, homepageruimte en gratis e-mail tot 1GB.

Behalve aan particulieren, levert Wisper ook diensten aan de zakelijke markt, groot- en kleinzakelijk en ZZP’ers.

Fotograaf: Josh Walet
Wisper.'
Wisper

Een jonge, onafhankelijke Nederlandse internetprovider uit Bodegraven.