Nieuws

« Vorige - Volgende »

Kunstatelier in voormalige ruimte van Rap&Graph

23 november 2017 - 13:48  •  reacties

Kunstatelier in voormalige ruimte van Rap&Graph

Alphen aan den Rijn - Atelier Verfstreken heeft in januari een nieuwe expositie gepland staan, en dus was de voormalige Rap&Graph in theater Castellum een ideale plek om als een pop-up atelier te gebruiken.

Het doel is om de integratie en de aansluiting van de kunstenaars met de  bewoners van Alphen aan den Rijn te stimuleren. Hiernaast bevordert dit ook de samenwerking binnen de sociaal culturele organisaties.  

Sociale steun
De kunstenaars van Atelier Verfstreken kunnen door de sociale steun hun wereld vergroten. Begeleider Marianne Melgers merkt dit duidelijk: “Door de komst van dit atelier in het Castellum zijn de kunstenaars zelfstandiger. Zij uiten zich vrijer en voelen zich gezien en gewaardeerd.” 

Atelier Verfstreken verzorgt exposities, kunstopdrachten en workshops. Hiernaast werken zij met begeleiders en vrijwilligers aan een project om duurzaamheid te stimuleren. Deze stichting is constant bezig om een bijdrage te leveren aan de kunst in Alphen. Het pop-up atelier is elke dag te bezoeken vanaf 9.00 uur tot 15.00 uur.

Fotograaf: Josh Walet
Theater Castellum.'
Theater Castellum

Voor een compleet avondje uit!