Nieuws

« Vorige - Volgende »

Eerste Alternative 90's Party met tribute-bands in MAX

2 februari 2016 - 11:32  •  reacties

Eerste Alternative 90s Party met tribute-bands in MAX

Alphen aan den Rijn -

De jaren negentig maakte  de grunge een einde aan de smakeloze hair-metal van de jaren tachtig en elektronische dansmuziek knalde de scene op, een nieuwe stroming van popcultuur was geboren. The Prodigy, Metallica & Muse zijn drie van de bands die in de nineties muzikale erfstukken hebben achter gelaten. Denk aan bijvoorbeeld Firestarter, Enter Sandman en Plug-in baby.

Om dit decennia groots te vieren is vrijdag 12 februari de 'Alternative 90s Party' in MAX, Alphen aan den Rijn. Een avond en nacht in het teken van de beste alternatieve muziek uit de jaren negentig. Drie live-tribute bands met professionele muzikanten die knallende sets neerzetten, één alternatieve 90's Dj en een lasershow gaan er voor zorgen dat ogen en oren op z'n 90's verwend worden.

Vanaf 21:00 worden de deuren geopend. De optredens staan als volgt gepland:

- 22:00 Muse tribute door: 'A-Muse'
- 23:30 Metallica-tribute door: 'The Metallicas'
- 01:00 'A rock tribute to the Prodigy' door: 'Voodoo People'

Vooraf, tussendoor en aansluitend zal 'DJ Sims' zijn vinylcollectie ten gehore brengen met Rock, Dance en Hiphop van deze periode: van Nirvana en Offspring tot Fatboy Slim en Cypress Hill.

Voor iedereen die van stevige live-muziek houdt een must-see. Ga voor kaarten en meer informatie naar de website van Alternative 90's Party.

Fotograaf: Josh Walet
MAX.'
MAX

Feestlocatie voor verschillende groepen