Nieuws

« Vorige - Volgende »

Alphen in actie voor Glazen Huis

18 december 2011 - 22:20  •  reacties

Alphen in actie voor Glazen Huis

Alphen aan den Rijn -

Heel Nederland komt in actie voor het goede doel. Zo ook Alphen. Ondermeer het Ashram College en CSG Groene Hart houden initiatieven om geld op te halen.

De Alphense reddingsbrigade is zondag, samen met talloze andere reddingsbrigade's in Nederland, begonnen aan een driedaagse estafette in reddingsbrigadebootjes over het water van Almere naar Leiden. Aan Serious Rescue doen ook Alphen Stad FM/TV'ers Myreille Huinink, Annick de Kleuver, Manon Morien en Florien van Oosten mee. Dinsdagmiddag komt de grote groep aan in Leiden en wordt het bedrag overhandigd aan 3FM. 's Ochtends vaart het gezelschap langs Alphen.

Van 18 tot en met 24 december zamelt radiostation 3FM geld in voor moeders die door oorlog alleen voor hun gezin moeten zorgen. DJ's Gerard Ekdom, Timur Perlin en Coen Swijnenburg mogen tot en met aanstaande zaterdag niet eten. Vorig jaar stond er ook een Glazen Huis in Alphen. Kevin van Arnhem, Danny de Bruin, Michel la Faille en Wesley Hoek werden gelijktijdig met de 3FM-DJ's opgesloten in het Alphense Glazen Huis op het Thorbeckeplein en maakten ook zeven dagen nonstop radio voor het goede doel. Daarmee haalde de Alphense omroep 20.000 euro op, dat één-op-één werd geschonken aan de landelijke Serious Request-actie.

Fotograaf: Josh Walet
Alphense Reddingsbrigade.'
Alphense Reddingsbrigade

De Reddingsbrigade van Alphen aan den Rijn.

20-12-2011 - Serious Rescue.'
20-12-2011 - Serious Rescue

Serious Rescue voor de 3FM Serious Request!