Nieuws

« Vorige - Volgende »

Spies overhandigt stadssleutel aan de Cascarvieten

14 november 2016 - 10:21  •  reacties

Spies overhandigt stadssleutel aan de Cascarvieten

Alphen aan den Rijn - Na het overhandigen van de stadssleutel is aan vier medewerkers bij de gemeente de Gouden Cap uitgereikt. Deze hoge onderscheiding van de Cascarvieten wordt jaarlijks en op voordracht van de burgemeester uitgereikt aan één of meerdere ambtenaren die zich op buitengewone wijze inzetten voor de gemeente Alphen aan den Rijn.

De Gouden Cap 2016 gaat naar de groep beveiligers van het stadkantoor. Zij zijn een baken van rust in een soms hectische omgeving. Zij openen en sluiten het stadhuis en houden toezicht op en over alle technische details. Zij moeten in geval van nood tijdig en adequaat reageren. De onderscheiding werd namens de groep door Paul Rijnierse in ontvangst genomen.

Cascarvaria
Elk jaar wordt door de Cascarvieten een jaarboek gemaakt met daarin een terugblik op wat geweest is, maar ook een vooruitblik op alles wat nog gaat komen. De redactie van Cascarvaria is er opnieuw in geslaagd er een kleurrijk geheel van te maken, met veel foto’s en informatie.

Burgemeester Liesbeth Spies ontving het boekwerk in een gesloten enveloppe en beloofde deze pas te openen na de onthulling diezelfde avond om 22.11 uur in het eigen onderkomen van de carnavalsvereniging. 

Fotograaf: Josh Walet