Nieuws

« Vorige - Volgende »

Unieke gratis online training

16 juli 2014 - 10:02  •  Fiona Zwart  •  reacties

Unieke gratis online training

Alphen aan den Rijn -

Heb jij te weinig resultaat met je website?
Fiona: "Ik begeleid op dit moment regelmatig ondernemers 1 op 1. Ik help hen met het verbeteren van hun online marketing. Daardoor lukt het hen beter om meer klanten aan te trekken. In de praktijk merk ik dat veel ondernemers een website in de lucht hebben, maar daar niet tot nauwelijks werk of klanten uit halen. Dat vind ik zo zonde. Daarom heb ik deze gratis training ontwikkeld. Omdat de training online is, kun je de training overal volgen, onbeperkt van tijd en locatie. Perfect voor de zomermaanden die nu voor de deur staan."  

De kracht van het Internet
"Deze training is een voorproefje op mijn online training die ik in het najaar zal lanceren. Ik geloof namelijk heel erg in online leren en het benutten van het Internet. We leven in een bijzondere tijd. Door het Internet kun je jouw ideale klant goed bereiken. Veel ondernemers weten alleen nog niet goed hoe ze dit kunnen aanpakken. Aangezien je website de basis is van je online marketing, is mijn online training "Boost Your Website" perfect om mee te beginnen."  

Enthousiast geworden?
Ga dan snel naar www.zwartwerkt.nl/boostyourwebsite en schrijf je in. De eerste training heb je binnen een uur in je mailbox. De video's zijn onbeperkt te bekijken.

Fotograaf: Josh Walet