Nieuws

« Vorige - Volgende »

Bezoek van Spies voor de Wit-Russische kinderen

4 april 2016 - 10:06  •  Ingrid Reinhout  •  reacties

Bezoek van Spies voor de Wit-Russische kinderen

Alphen aan den Rijn -

Deze week bezocht Burgemeester Liesbeth Spies de jeugdige gasten op school. De kinderen stelden enthousiast vragen aan mevrouw Spies. Zoals vragen welke school ze heeft gedaan en wat ze het leukste vak vond, of ze bang is voor de tandarts, wat haar lievelingskleur is en welke dieren haar voorkeur hebben. 

Woensdagmiddag was er een bijeenkomst op de muziekschool, waar de kinderen luisterden naar het Russische lied dat directeur Piet Brummer zong. Een aantal zong zelfs uit volle borst met hem mee. De Djembe les was fantastisch! Wat is nu leuker dan super fanatiek meetrommelen?  

De week werd zaterdag afgesloten met een dag op Lena’s Hoeve, georganiseerd door de Soroptimisten Alphen aan den Rijn.  Het was prachtig weer om lekker in de boot te varen, in de hooiberg te spelen en met z’n allen aan poldersport te doen. Dan….na zo’n week en zo’n heerlijke dag nog steeds niet moe!

In de komende week staat de finale van de atletiek op het programma met medailles van Covato Sport. De Topmavo wordt bezocht. En zaterdag mogen de kinderen zich uitleven in Avifauna. ‘Ustala’? Echt niet! 

Fotograaf: Josh Walet