Nieuws

« Vorige - Volgende »

Marian Humme is Netwerkster van het Jaar 2018

10 maart 2018 - 13:01  •  reacties

Marian Humme is Netwerkster van het Jaar 2018

Alphen aan den Rijn - De verkiezing van de Netwerkster van het Jaar wordt sinds 1991 jaarlijks gehouden onder de leden van het netwerk. Degene die in aanmerking komt voor verkiezing tot netwerkster van het jaar  onderscheidt zich door haar ontwikkeling op professioneel gebied of heeft een bijzondere rol gespeeld bij de ontwikkeling van anderen. Ze valt op doordat ze bijvoorbeeld doorgegroeid is in haar werk, anderen stimuleert en inspireert, een moedige stap heeft gezet in haar loopbaan of zich op een onconventionele manier profileert.

Tijdens de jaarlijkse ledenvergadering in februari, waren de vier genomineerden bekend gemaakt, waarna de leden de gelegenheid kregen om hun stem uit te brengen. De keuze van de leden viel hierbij op Marian Humme.  

Marian Humme
Marian Humme heeft zich jarenlang ingezet binnen de programmacommissie en het bestuur van Vrouwennetwerk Rijnstreek (VNR). Zij is een top-netwerker, niet alleen binnen VNR, maar ook in andere organisaties. Met haar bedrijf Groene Hart Catering heeft zij zich inmiddels bewezen waarbij ze zich onderscheid door het gebruik van lokale producten van hoge kwaliteit. Ze maakt zich hard om het Groene Hart op de kaart te zetten en het agro-toerisme te ondersteunen.

Netwerkspeld
De netwerkster van het Jaar ontvangt een netwerkspeld die edelsmid Will de Heij speciaal op maat maakt. Zoals Will omschrijft in haar toelichting: "De speld is een natuurlijke weergave met groene weiden, koeien, groenten, kazen, mooi gedekte tafels en een bloemetje daarin verwerkt. Dit alles uit het Groene Hart. Met daarin verwerkt een hart, los en open weergegeven in de hoop dat Marian nog heel veel voor het Groene Hart mag betekenen."

Fotograaf: Alphens.nl