Nieuws

« Vorige - Volgende »

Harde kritiek op letselschadejuristen Ridderhof

17 december 2012 - 19:44  •  reacties

Harde kritiek op letselschadejuristen Ridderhof

Alphen aan den Rijn -

Dat hebben deze betrokkenen gezegd tegen een onderzoekscommissie, zo staat in het maandagavond gepubliceerde rapport 'Over napijn en nazorg' van het Ridderhofdrama.

Daarin noemt de commissie het schokkend en uitermate kwalijk als de betrokkenen daadwerkelijk is geadviseerd om geen gebruik te maken van bijvoorbeeld psychische, sociale of materiële hulp. 'De kans op blijvende of langdurige schade van mensen in een kwetsbare positie wordt daarmee immers vergroot', schrijft de commissie. Voorzitter Jan Laurier zegt desgevraagd aan het ANP dat de letselschadejuristen niet met de beweringen zijn geconfronteerd.

Het rapport meldt over deze zaak verder nog wel:  "Indien de mededelingen van de betrokkenen juist zijn en daadwerkelijk geadviseerd is om geen gebruik te maken van bepaalde vormen van hulpverlening en/of ondersteuning in het kader van de nazorg, acht de commissie dit schokkend en uitermate kwalijk. De kans op blijvende of langdurige schade van mensen in een kwetsbare positie wordt daarmee immers vergroot". 

Fotograaf: Josh Walet
De Ridderhof.'
De Ridderhof

Winkelcentrum Ridderhof biedt alles wat een winkelcentrum moet bieden.