Nieuws

« Vorige - Volgende »

Ook in 2013 Luilak in het Alphense Centrum

14 mei 2013 - 08:54  •  reacties

Ook in 2013 Luilak in het Alphense Centrum

Alphen aan den Rijn -

Luilak is een feest waarbij langslapers en te laat komers worden ‘bespot‘. De luilakvierder staat vroeg op en probeert iedereen wakker te maken. Dit is mogelijk door bijvoorbeeld met brommers door de straten te ‘scheuren’ of toch stiekem belletje te trekken , zodat veel mensen wakker worden. Ook in het centrum van Alphen wordt vanaf 7 uur ’lawaai’ gemaakt door verschillende soorten muziek, én natuurlijk alle vroege vogels die vanaf 07.00 uur in het centrum terecht kunnen!

De winkeliers hebben speciale luilak-aanbiedingen, die duidelijk op kleurrijke posters gecommuniceerd worden in de etalages van de deelnemende winkels. Maar ook in het Alphens Nieuwsblad maar liefst 6(!) pagina’s met de mooiste luilak aanbiedingen. Bekijk alvast de aanbiedingen die speciaal voor Luilak zijn gemaakt en zorg dat je zaterdag vroeg in het Centrum van Alphen aan den Rijn bent. Voor de meeste aanbiedingen geldt: hoe vroeger je aanwezig bent, hoe hoger de korting! Zet je wekker dus maar lekker vroeg komende zaterdag!

Ontbijten kan natuurlijk bij de verschillende deelnemende horecagelegenheden, die een speciaal Luilak ontbijtje klaar hebben staan voor de hongerige vroege vogels. De meeste aanbiedingen zijn geldig tot 10.00 uur, dus wacht niet te lang en profiteer op deze zaterdag vroeg van alles wat het Alphense centrum te bieden heeft!

Fotograaf: Josh Walet
Centrum.'
Centrum

Het centrum van Alphen aan den Rijn..

18-05-2013 - Luilak.'
18-05-2013 - Luilak

Al om 07:00 uur shoppen!