Nieuws

« Vorige - Volgende »

Uw woning meer waard door toepassing van duurzame energie?

17 juni 2013 - 10:31  •  reacties

Uw woning meer waard door toepassing van duurzame energie?

Alphen aan den Rijn -

We leven in een bijzondere tijd. De woningmarkt stagneert en tegelijkertijd is er veel te doen. Kostenbesparing staat  hoog op de agenda, zowel bij de overheid als bij huizenbezitters. Waardebepaling idem.  Wat is dan beter om daarop in te spelen binnen uw woon- en leefomgeving. We willen met zijn allen prettig wonen in het Groene Hart, Als we onze woonomgeving groen kunnen maken of houden profiteren we daar allemaal van.

Onderwerpen, die aan bod komen zijn: Wat zijn de kosten om uw woning te voorzien van besparende maatregelen en van duurzame energie? Wat kunt u allemaal besparen? Wat betekent dit voor de waardebepaling van uw woning?

Wilt u bijdragen  aan een duurzame samenleving en tegelijkertijd iets doen voor de kwaliteit en daarmee de waarde van uw woning? Wij laten u graag de mogelijkheden zien.!

Kom op 25 juni aanstaande om 19.30 uur naar het Tauro centrum aan de Europalaan 16 in Alphen aan den Rijn. De toegang is gratis. Het is prettig als u zich van tevoren aanmeldt via info@makelaardijvanbrussel.nl. Voor verdere informatie: Makelaardij Van Brussel 0172-424724.

Fotograaf: Josh Walet
Makelaardij Van Brussel.'
Makelaardij Van Brussel

Taxatie, aankoop- en verkoopbegeleiding.