Nieuws

« Vorige - Volgende »

Ilse Kuijf vierde jaar op rij goud op nationale C-spelen

3 september 2014 - 00:29  •  Dick van Beest  •  reacties

Ilse Kuijf vierde jaar op rij goud op nationale C-spelen

Alphen aan den Rijn - In een spannende wedstrijd was Ilse de enige atlete die de 1,68m wist te bedwingen. Haar 3 naaste concurrentes bleven steken op 1,63m. Op de eerste dag had Ilse met 5,29m al brons veroverd bij het verspringen. Hoewel vooral haar laatste 2 sprongen heel ver waren bleken deze toch net ongeldig zodat Ilse er helaas niet in slaagde de 5,59m waarmee ze de landelijke ranglijst aanvoert te verbeteren.

Bij de 80m horden reikte Ilse via de seriewinst uiteindelijk tot in de finale. Coach Alex van Zutphen was zelf bij de internationale meerkamp in Woerden maar wist zijn pupil via WhatsApp toch van de nodige instructies te voorzien, bij het hoogspringen werd Ilse bijgestaan door coaches van de HighJump Foundation.

AAV'36 was met een kleine delegatie C-junioren aanwezig. Ook Ilse Rolf en Merel van de Berg kwamen in actie. Ilse Rolf kwam in haar serie op de 300mH tot een 6e plaats en Merel van de Berg finishte in haar serie 80mH als 7e. Voor beide eerstejaars C-juniores een mooie ervaring om in dit sterke deelnemersveld in actie te komen!

Fotograaf: Josh Walet
AAV 36.'
AAV '36

De enige atletiekvereniging in Alphen aan den Rijn.