Nieuws

« Vorige - Volgende »

All-in zwemles, omdat een diploma levens redt

17 maart 2017 - 10:50  •  reacties

All-in zwemles, omdat een diploma levens redt

Alphen aan den Rijn - Zwemmen moet vooral leuk zijn. Het is echter ook een sport en dat sporten begint bij de eerste kennismaking met het zwembad. De meeste kinderen maken kennis met het zwemwater tijdens baby- en peuterzwemmen. Daarna is het zaak dat zij zo snel mogelijk hun A, B en C-diploma halen. Zowel in zwembad De Hoorn aan de Van Foreestlaan als in zwembad AquaRijn aan de Cantharel worden zwemlessen gegeven volgens de normen van het Nationaal Platform Zwembaden. Dat betekent dat de lessen, de instructeurs en de zwemzalen van De Thermen 2 B.V. aan alle nationale eisen voldoen!

Waarom?
De Thermen 2 biedt een All-in pakket zwemles A+B of A+B+C  aan met diplomagarantie en veel extra voordelen. Waarom De Thermen 2 dit doet? Het is van levensbelang dat alle kinderen hun zwemdiploma halen! “Wij bieden een all-in pakket aan zodat we dan vrijwel zeker weten dat de kinderen ook echt hun diploma’s hebben aan het einde van de rit”, vertelt directeur Remco Pielstroom. “Er wordt één keer in de week les gegeven. Het is heel belangrijk dat ouders in het weekeinde een keer extra gaan oefenen met hun kind. Dat maken we voor iedereen gemakkelijk: op zaterdag en op zondag mogen leskinderen gratis oefenen tijdens het gezinszwemmen!”

All-in pakket
Wie nu inschrijft voor zwemles in zwembad De Hoorn of in zwembad AquaRijn profiteert niet alleen van extra’s, maar ook van absolute bodemprijzen! Een all-in pakket is er voor zwemles A+B of zwemles A+B+C. De extra’s zitten in beide pakketten. Beide pakketten zijn nu ook zeer voordelig met een korting tot ruim 150 euro.

Bij het afnemen van een all-in pakket krijg je diplomagarantie voor de diploma’s waarvoor je ingeschreven hebt. Dus A+B óf A+B+C. Je krijgt de volgende all-in voordelen: een stoere rugzak, een welkomstpakket, gratis inschrijven (dus géén inschrijfgeld betalen), gratis zwempas (dus géén eenmalige kosten) en gratis gezinszwemmen op zaterdag en zondag in zwembad De Hoorn.

Hoe werkt all-in?
All-in betekent dat alles voor je geregeld wordt, maar ook dat het verschuldigde lesgeld in één keer moet worden betaald vóór de lessen beginnen. Er zijn geen betalingsregelingen mogelijk. Buiten de all-in regeling valt het aanschaffen van het verplichte drijfpakje.

Inschrijven kan met het inschrijfformulier op de website of haal een formulier bij de receptie van een van beide zwembaden. Daarop geef je aan in welk zwembad, op welke dag en op welke tijd je wilt leszwemmen. Je geeft ook aan dat je gaat voor het all-in pakket. De inschrijving wordt automatisch verwerkt. Zodra je aan de beurt bent, krijg je een oproep via de mail. Hierin staat alle verdere informatie onder meer over de betaling.

Geen wachtlijst
Er is momenteel geen wachtlijst. Geen wachtlijst betekent dat de eerste les begint nadat er één of twee keer is afgezwommen door de huidige groepen. Er kan wel een wachtlijst zijn voor een specifiek zwembad, dag of tijd.

Meer informatie over leszwemmen staat op op de website van De Thermen2.

Fotograaf: Josh Walet