Nieuws

« Vorige - Volgende »

AAV’36 en Femke Pluim dagen ondernemers uit

2 september 2018 - 21:11  •  AAV'36  •  reacties

AAV’36 en Femke Pluim dagen ondernemers uit

Alphen aan den Rijn - Dinsdag 11 september om 19.30 uur begint AAV’36 Femke Pluim met een clinic voor ondernemers. Dit doet zij tijdens de lancering van Running Business. Na de inloop verzorgt Femke een leuke en inspannende training. Aansluitend vertelt ze hoe ondernemend zij moet zijn om aan de top te komen en te blijven, en hoe topsporters en ondernemers van elkaar kunnen leren. Ten slotte volgt een presentatie over het Nederlands Kampioenschap Junioren dat AAV’36 medio 2019 organiseert.

De bijeenkomst wordt rond 22.00 uur onder het genot van een drankje afgesloten. Aanmelden kan via runningbusiness@aav36.nl. Deelname aan de eerste clinic is gratis voor ondernemers. Zij hoeven geen lid te zijn van AAV’36. Verzamelen om 19.30 uur in de kantine van AAV’36 aan de Sportlaan 6.

Running Business is gericht op ondernemers in Alphen aan den Rijn en omgeving en combineert samen sporten met zakelijk netwerken. Hiervoor worden zes clinics per jaar gegeven onder leiding van ervaren trainers. Deelnemers aan Running Business helpen daarnaast de talenten van AAV’36 om hun droom waar te maken: een succesvol topatleet worden!

Fotograaf: PR AAV'36