Blogs over Alphen

« Vorige - Volgende »

De Alphense Ochtendploeg

3 februari 2017 - 11:28  •  Geraldine Voost  •  reacties

De Alphense Ochtendploeg

Alphen aan den Rijn - Het is een aparte club, die ochtendploeg. Een aantal zijn de echte vroege vogels, die roepen om een uur of 4 of 5 al vrolijk goedemorgen. Voor hen is het ontbijt bijna een lunch te noemen. Anderen houden er wat meer standaard tijden op na. In de loop der jaren zijn er mensen bij gekomen en ook mensen weer afgevallen. Omdat ze verhuisd zijn, of omdat ze ontdekten dat het hier niet om een typische netwerkclub gaat, maar gewoon om een groep mensen die met elkaar gemeen hebben dat ze ochtendmens zijn. En die het gezellig vindt om af en toe eens samen te ontbijten.

De naam #twontbijt is eigenlijk steeds minder gepast. Want ook binnen de ochtendploeg merk je dat er minder getwitterd wordt. Ook al is Twitter sinds de komst van Donald Trump weer een stuk interessanter geworden! Een hot topic tijdens het laatste gezamenlijke ontbijt trouwens! De ochtendploeg uitwisselingen vinden echter ook steeds vaker op Facebook plaats. Virtuele vriendschappen hebben zich ontwikkeld tot echte vriendschappen. Een geweldige manier om meer mensen (beter) te leren kennen binnen Alphen a/d Rijn.

Ook deze vrijdagochtend was het weer uitermate gezellig en door Carla’s Lunch & Diner uitstekend verzorgd. Het #twontbijt hebben we omgedoopt tot 'Social Ontbijt'. Maar daar smaakte het zeker niet minder om!


Fotograaf: Josh Walet
Carlas Lunch&Diner.'
Carla's Lunch&Diner

Om de hoek van de Alphense brug in de Raadhuisstraat.