Nieuws

« Vorige - Volgende »

Kwalitatieve voeding voor jouw huisdier bij Brokkensuper

14 maart 2019 - 14:01  •  reacties

Kwalitatieve voeding voor jouw huisdier bij Brokkensuper

Alphen aan den Rijn - Zo heeft eigenaar Albert bewust gekozen voor één merk voeding, in verschillende smaken.  “Zodat je kunt afwisselen. Hoewel het ook voorkomt dat bijvoorbeeld een kat telkens de tonijn-versie eet. Helemaal niet erg als jouw dier een voorkeur heeft voor een bepaalde smaak, jij hebt immers zelf ook een lievelingsgerecht."

Voedingsstoffen en voordelen
Natural Trainer is speciaal ontwikkeld voor dieren en zit vol met eiwitten, vlees of vis, rijst, lijnzaak, spirulina, vitaminen en mineralen en is glutenvrij. Naast dat deze voeding goed is voor de gezondheid van het dier, is het ook goed voor het gebit. De voeding is er in drie varianten:

  • Natural Trainer: beter bekend als de ‘hoog vleesgehalte-lijn, geschikt voor de meeste dieren;
  • Fitness3 Trainer: hypoallergene variant, geschikt voor dieren die allergiegevoelig zijn;
  • Personal Trainer: bestemd voor dieren die problemen hebben met hun nieren, urinewegen of met overgewicht. Hier is ook een vegetarische versie van.

Elke variant -los van de vegetarische- bevat een ander soort vlees om zo genoeg variaties aan te bieden. De vlees varianten bestaan uit varken, eend, paard, lam en konijn. De vissoorten zijn zalm, tonijn en forel.

Proeverij voor je huisdier
Wij snappen dat het voor een dier wennen is om een andere voeding te krijgen. Daarom kun je bij de Brokkensuper samen met jouw huisdier langskomen om ze te laten proeven. Er staan vier smaken klaar om te proberen, zodat je kunt zien welke jouw huisdier het lekkerste vindt. In de winkel kan je ook de voeding bekijken en je laten informeren over wat het beste bij jouw dier past.

Fotograaf: Pixabay.com
Brokkensuper.'
Brokkensuper

Voor hond, kat en konijn!