Nieuws

« Vorige - Volgende »

Speciale voeding tegen blaasgruis bij Brokkensuper

10 april 2019 - 11:37  •  reacties

Speciale voeding tegen blaasgruis bij Brokkensuper

Alphen aan den Rijn - Wanneer je viervoeter last heeft van blaasgruis, wordt de blaas verstopt door kristalvorming waardoor de kat zichzelf als het ware vergiftigt. Het gevolg is dat ze niet kunnen plassen of dat er alleen maar gedruppel uit de blaas komt. Wanneer er niet op tijd actie wordt ondernomen, zal de kat al snel komen te overlijden.

Blaasgruis wordt veroorzaakt door onder andere slechte voeding. Meestal zit er in de inhoud van deze voeding afval en extreem hoge waarden van magnesium en/ of fosfor verwerkt. Daarnaast kan het ook komen door een te vroege castratie of sterilisatie, hoewel dit niet wetenschappelijk bewezen is. Zo hebben sommige twee- of driejarige katten hier al last van. Als de kat eenmaal blaasgruis heeft gehad is dit chronisch, een verandering in voeding is dus noodzakelijk en blijvend.

Brokkensuper verkoopt voor katten met blaasgruis de exclusieve Urinary-lijn. Dit valt onder een vetinary diet en wordt verkocht voor een zeer voordelige prijs. Naast dat het in de categorie vetinary diet valt, bevat het een complete, gezonde voeding waar je kat zeker blij mee zal zijn, al helemaal wanneer de ontstopping verholpen is.

"Als Brokkensuper sta ik volledig achter dit product en ben ik blij dat de Urinary-voeding tot mijn assortiment behoort. Bijna iedere week heb ik wel een geval dat iemand speciale urinary-voeding nodig had, dus ik ben altijd op zoek gegaan naar producten die hieronder vallen. Nu heb ik het eindelijk gevonden, van het merk Advance wat al jaren in omringende landen voorgeschreven wordt door dierenartsen", aldus eigenaar Albert Captein.

 

Fotograaf: Brokkensuper
Brokkensuper.'
Brokkensuper

Voor hond, kat en konijn!