Nieuws

« Vorige - Volgende »

Kortingsacties in het Alphense centrum tijdens Luilak

2 juni 2014 - 09:47  •  reacties

Kortingsacties in het Alphense centrum tijdens Luilak

Alphen aan den Rijn -

Mooie kortingsacties, dus lekker vroeg op!
Tussen 07:00 en 10:00 uur is het echt scoren bij heel veel winkeliers. We verleiden de consumenten om juist heel vroeg het centrum in te komen. De grootste korting op aankopen worden echt  gerealiseerd in de eerste uren op deze zaterdag. Ondernemers zijn blij met deze actie, we merken het aan de consumenten, die vragen of Luilak dit jaar weer georganiseerd wordt.

Winkels die deelnemen aan Luilak maken zich in de week voor zaterdag 7 juni duidelijk kenbaar door een grote streamers op hun etalageruit te plakken. De echte aanbiedingen houden de winkeliers het liefst geheim tot het allerlaatste moment. De aanbiedingen zijn echt spectaculair, we willen de consumenten echt één keer heel vroeg in onze winkels verrassen, dat is Luilak!

Donderdag 5 juni, aan het eind van de middag of begin van de avond, worden op diverse facebookpagina’s van het Alphense Centrum, de Aarhof en het Rijnplein en in huis-aan-huis kranten meer dan 80 aanbiedingen gecommuniceerd. De meeste aanbiedingen zijn geldig tot 10:00 uur, dus wacht niet te lang en profiteer op deze zaterdag lekker vroeg van alles wat het Alphense centrum u te bieden heeft.

Natuurlijk is er live muziek in het centrum aanwezig. Ook de horeca in het Alphense Centrum speelt goed in en opent zaterdag 7 juni hun deuren.

Fotograaf: Josh Walet
Aarhof.'
Aarhof

Gelegen in het stadshart.