Nieuws

« Vorige - Volgende »

Koeien en Kaas werkt ook mee aan Winter Culinair

13 december 2017 - 09:18  •  reacties

Koeien en Kaas werkt ook mee aan Winter Culinair

Alphen aan den Rijn - Mark Maree, commercieel directeur van Koeien en Kaas Alphen aan den Rijn, is een van de horeca-ondernemers die meewerkt aan Winter Culinair. Wat vond je van het idee van Winter Culinair op en rondom het Thorbeckeplein?Ik ben blij dat er een evenement dat mijn inziens veel potentie heeft wordt georganiseerd op en rond het Thorbeckplein. Hiermee kunnen wij de Alphenaren en de inwoners uit de aangrenzende dorpen laten zien dat ze oprecht trots kunnen zijn op dit vernieuwde stukje Alphen.

Wat verwacht je zelf van 15, 16 en 17 december?
Ten eerste hoop ik voor de organisatie en alle partijen die meewerken aan dit evenement op passend weer, waardoor veel inwoners een bezoek brengen aan dit evenement.

Waarmee gaan jullie je tijdens het evenement onderscheiden?
Bij ons staat alles in het teken van kaas. In samenwerking met onze leveranciers bieden wij mooie producten uit de regio. Om te proeven of als leuk cadeau voor tijdens de kerstdagen. 

Waarom moeten Alphenaren naar Winter Culinair komen?
Zien is ervaren. Je kunt er pas echt over mee praten als je er bent geweest. Dus bij deze een oproep: kom op 15,16 en 17 december naar Winter Culinair!

Fotograaf: Josh Walet
Koeien en Kaas.'
Koeien en Kaas

Ontdek onze passie voor pure smaken.