Nieuws

« Vorige - Volgende »

Begroting van Alphens Bevrijdingsfestival bijna rond

10 december 2018 - 12:32  •  reacties

Begroting van Alphens Bevrijdingsfestival bijna rond

Alphen aan den Rijn - De vierde editie van het Bevrijdingsfestival, dat op 5 mei 2019 's middags om 16.00 uur begint en duurt tot 's avonds 23.00 uur, gaat wederom acht- tot tienduizend bezoekers trekken. Organisator Jeroen Iemhoff verwacht er veel van. Hij zegt: "Dat er dus een vierde editie komt, is geweldig. Dat is met dank aan onze gemeente. Wij vinden dat de bevrijding blijvend gevierd moet worden. Het zorgt bovendien voor een verbindend karakter tussen de kernen in onze gemeente."

In november leek de terugkeer van het festival in 2019 nog onzeker, omdat de subsidie een stuk lager zou uitvallen dan voorgaande jaren. Na nieuwe gesprekken met de organisatie, de gemeente en het EDBA is besloten om toch 25.000 euro gemeenschapsgeld toe te kennen

De begroting van het muziekfestival is nu bijna rond. Op dit moment verkoopt Iemhoff sponsorpakketten vanaf 750,- euro per stuk. "Zo hopen we het laatste geld binnen te halen", aldus Iemhoff. Wie meer wil weten over deze pakketten alsmede andere manieren om het Bevrijdingsfestival te sponsoren, kan contact met Iemhoff opnemen via 06-51705353.

Fotograaf: Josh Walet