Nieuws

« Vorige - Volgende »

Naakte man in Bospark blijkt 43-jarige Rotterdammer

31 juli 2014 - 10:33  •  reacties

Naakte man in Bospark blijkt 43-jarige Rotterdammer

Alphen aan den Rijn -

De politie kreeg rond 20.30 uur meerdere meldingen dat er een naakte man in de bosjes bij het Bospark langs de Prins Bernhardlaan zou zitten. De man was zich even later aan het aankleden en rende weg toen omstanders hem achterna gingen in de wijk. Op de Louise de Colignystraat stapte de man in een auto waarna hij wegreed. Agenten zagen de auto rijden en zijn hem gevolgd. Onderweg beging de bestuurder verkeersovertredingen en negeerde stoptekens.

De achtervolging ging via de N207 waar de snelheden opliepen naar 122 km/uur. De bestuurder haalde bij een inhaalverbod andere weggebruikers in en nam bij een onoverzichtelijke bocht risico’s, terwijl er tegemoet komend verkeer aan kwam. Bij Waddinxveen sloeg de bestuurder linksaf de Brugweg op richting Reeuwijk en vervolgde zijn weg met een lekke band en vonkende velg, nog steeds met hoge snelheid. Op de Bloemendaalseweg in Gouda werd de achtervolging overgenomen door een motoragent. In het centrum van Gouda gaven omstanders met handgebaren aan waar de bestuurder naartoe was gereden. Op de Sportlaan vloog de bestuurder uit de bocht en reed met ongeveer 40 km/uur tegen een boom. 

Getuige?
De politie is op zoek naar getuigen die informatie hebben over de verdachte situatie op de Prins Bernhardlaan en/of de achtervolging naar Gouda worden verzocht zich te melden via 0900-8844.

Bron: Politie.nl

Fotograaf: Josh Walet