Nieuws

« Vorige - Volgende »

Samenwerking Scorende Jongens en AVV Alphen

30 september 2015 - 14:28  •  reacties

Samenwerking Scorende Jongens en AVV Alphen

Alphen aan den Rijn -

Op 11 juli jl. werd door Evon Zevenbergen (voorzitter Stichting Scorende Jongens) en Wim Bloothoofd (voorzitter Jeugd AVV Alphen) een principeakkoord bereikt en moest het alleen nog goedgekeurd worden door zowel het bestuur van AVV Alphen als het bestuur van Stichting Scorende Jongens. Beide partijen zagen geen problemen en hebben dinsdag 29 september de samenwerking ondertekend.

Wat gaat deze samenwerking minimaal inhouden:

- Scorende Jongens zal zich uitbreiden door een 5e locatie te starten op de accommodatie van AVV Alphen

- Gezamenlijke organisatie van (promotie)activiteiten en evenementen als een kamp, toernooi, familiedag of seizoensafsluiting

- Het stimuleren van elkaars voetbalactiviteiten in de meest ruime zin. Open dagen, talentendagen, lidmaatschappen, proeftrainingen etc.

- Om de kwaliteit te vergroten van elkaars activiteiten wordt er gebruik gemaakt van elkaar kennis d.m.v. kennisoverdracht

“De samenwerking met AVV Alphen is voor Scorende Jongens een unieke kans om kwalitatief betere trainingen aan te kunnen bieden. De grasveldjes waar nu op wordt getraind zijn niet altijd in de beste staat en door gebruik te maken van een grasveld van AVV Alphen kunnen we met trots zeggen dat we een toplocatie hebben. Ook door gebruik te maken van elkaar communicatiekanalen en gezamenlijke activiteiten te houden hopen wij op meer leden en positieve aandacht!”, aldus Evon Zevenbergen, voorzitter Stichting Scorende Jongens.

Stichting Scorende Jongens is een voetbalschool dat iedere zondag trainingen organiseert op meerdere locaties in Alphen aan den Rijn voor kinderen van 7 tot 12 jaar die uit diverse milieus komen, denk daarbij aan rijk/arm en allochtoon/autochtoon, zonder daar contributie voor te vragen.

Fotograaf: Josh Walet
AVV Alphen.'
AVV Alphen

AVV Alphen bestaat al sinds 1909.