Nieuws

« Vorige - Volgende »

Alphens advocatenkantoor sponsort schaatstalent

17 november 2015 - 16:24  •  Bernie Putters  •  reacties

Alphens advocatenkantoor sponsort schaatstalent

Alphen aan den Rijn -

De doelen die Ronald Ligtenberg (19) heeft, zijn niet de minste. "Wereldkampioen Allround worden," zegt hij gedecideerd. Ook de Olympische droom is een doel dat hij nastreeft. Ligtenberg kwam in contact met Berntsen Mulder Advocaten op een bijeenkomst voor ondernemers. Daar kwam het idee voor sponsoring direct ter sprake.

Kans
"Schaatsen is een sport die veel geld kost. Naast het dure materiaal gaat er veel geld zitten in trainingskampen, trainingsfaciliteiten en trainers. Zonder sponsors zou ik dit traject niet in kunnen gaan. Ik ben daarom vereerd dat Berntsen Mulder Advocaten mij de kans geeft om mijn dromen na te jagen. Met het bedrijf ben ik een sponsorovereenkomst aangegaan en voor komend seizoen zal het bedrijfslogo op mijn schouder te vinden zijn. Deze samenwerking motiveert mij om mijn doelen na te streven en samen met Berntsen Mulder gaan we er een mooi schaatsseizoen van maken!"

Seniorendebuut
Ligtenberg is zes jaar geleden begonnen met serieus schaatsen. Dit seizoen schaatst hij voor het eerst mee met de senioren. "Afgelopen jaar heb ik in Haarlem geschaatst bij de schaatsacademie Haarlem. Mijn grootste prestaties tot nu zijn respectievelijk een 4e en een 5e plaats op het NK op de 5 en 3 kilometer voor junioren. Daarnaast behaalde ik afgelopen jaar een tweede plaats op het NK allround voor studenten."

"’s Zomers zitten veel schaatsers op de fiets. Ik ook. Een mooi resultaat was dat ik tweede werd in de Wielerronde van Alphen aan den Rijn."

Ontwikkeld
"In Haarlem heb ik mij in de afgelopen jaren  goed ontwikkeld, maar komend jaar sla ik een nieuwe weg in. Ik schaats nu bij Schaatsteam Loon Salarissoftware in Hoorn. Ik woon nu deels met een aantal ploeggenoten in Hoorn om de stap te kunnen maken naar de nationale seniorenkampioenschappen. Naast mijn sport studeer ik Bewegingswetenschappen aan de VU."

Berntsen Mulder Advocaten hoopt een steentje te kunnen bijdragen aan de sportieve ontwikkeling van Ligtenberg.

Fotograaf: Josh Walet
Berntsen Mulder Advocaten.'
Berntsen Mulder Advocaten

U zoekt één van onze advocaten?