Nieuws

« Vorige - Volgende »

Eerstie editie van Beweegproeverij smaakt naar meer

22 juni 2016 - 10:52  •  Elsbeth Littink  •  reacties

Eerstie editie van Beweegproeverij smaakt naar meer

Alphen aan den Rijn - Wethouder Michel du Chatinier opende de Beweegproeverij met complimenten voor de samenwerking tussen de verschillende verenigingen, fysiotherapiepraktijken en de zorgverzekering. Daarna konden bezoekers deelnemen aan de workshops fithockey (HCA), wandelvoetbal (ARC), sportief wandelen (AAV’36), korfbal (KV Tempo) en petanque (Les pointeurs). Ook american football (Alphen Eagles) was aanwezig. Trainers en vrijwilligers van de verschillende verenigingen introduceerden de deelnemers met veel enthousiasme hun beweegactiviteit.

Op de Gezondheidsmarkt gaven de fysiotherapiepraktijken TRIAS en Stichting Alphense Fysiotherapeuten voorlichting over verantwoord bewegen en belastbaarheid. Deelnemers konden fittestjes doen, bloeddruk laten meten en vragen stellen over allerlei onderwerpen.

Deelneemster Monieke mailde na afloop: "Mijn complimenten voor de Beweegproeverij van afgelopen zaterdag. Prachtig initiatief. Ik heb genoten van het proeven aan diverse bewegings- en spelvormen, erg leuk."

Fotograaf: Josh Walet