« Vorige - Volgende »

Alphense Boys grijpt de macht in Hoofdklasse A

14 oktober 2012 - 19:25  •  reacties

Alphen aan den Rijn -

Dat had er mede mee te maken dat Argon-Nieuwenhoorn werd afgelast, maar dat doet niets af aan de 3-0 overwinning van de Alphense voetbalploeg op EDO zondag.

In de eerste helft speelde Alphense Boys slecht, maar in het tweede bedrijf was de equipe van Dogan Corneille oppermachtig. De laatste balaanraking in de eerste helft was van Abdel Zouzou. Hij nam een voorzet van Elio Egas op de slof en schoot de 1-0 in de touwen.

Voordat Shijie Hu met een zondagsschot in de tweede helft de 2-0 aantekende, hadden Yusuf Sarica, Zouzou en Hu al grote kansen gemist. Mustapha Yachou maakte met zijn eerste balcontact 3-0. Nieuwenhoorn (dertien punten) volgt Alphense Boys met een wedstrijd minder gespeeld op de voet.

AVV Alphen verloor in een doelpuntrijke wedstrijd (7-4) van FC Lisse. Ook AZC (7-8 tegen UZSC) en Tempo (12-18 tegen KVS) gingen onderuit. HCA speelde met zowel het dames- als herenteam gelijk.

Fotograaf: Josh Walet