Blogs over Alphen

« Vorige - Volgende »

MINERVA Alphen op de Hak

19 mei 2012 - 11:40  •  Eveline J. Verhoeve  •  reacties

MINERVA Alphen op de Hak

Alphen aan den Rijn -

Oude meiden, dat is ook logisch. Dat is hetzelfde laken een pak, maar zij hebben vaak meerdere paren met naaldhakken, blokhakken, sleehakken en andere soorten hakken. Oude meiden konden gewoon langer verzamelen. Hun hakken zijn echter ook gekocht voor feestjes, uitjes, moederdag, de kerstdagen of de een of andere bruiloft. En daarna weggestopt onderin de kast.

Mannen die geen uitdaging schuwen, dat is eveneens logisch. Zij hebben over het algemeen een vrouw, moeder, dochter of andere relatie die ergens in die kast wel een paar hakken over heeft. Jammer dan dat die hakken meestal niet passen...

Mannen die stiekem dat lopen op hakken heel erg fijn vinden, zeker logisch. Zij komen gewoon voor een dagje uit de kast. Waar verborgen in een doos met een afleidend opschrift - microsoft, nikon, yamaha - een keurig paar hoerige hakken altijd voor het grijpen ligt.

Natuurlijk zijn er deelnemers zonder hakken. Maar Anke van Het Idee, die Alphen op de Hak organiseert, is niet voor één gat te vangen. Al weken zit ze achter alle schoenen met hele hoge hakken aan die ze maar te pakken kan krijgen. Tot en met maat 45!

Fotograaf: Josh Walet
19-05-2012 - Alphen op de Hak!.'
19-05-2012 - Alphen op de Hak!

Een hakkenrace in het centrum van Alphen aan den Rijn.