Politiek - RijnGouweLokaal

« Vorige - Volgende »

RijnGouweLokaal stelt top tien kandidatenlijst vast

29 november 2017 - 12:59  •  RijnGouweLokaal  •  reacties

RijnGouweLokaal stelt top tien kandidatenlijst vast

Alphen aan den Rijn - De leden van RijnGouweLokaal hebben gekozen voor mensen met een ruime politieke ervaring in de Alphense politiek, die vernieuwing kunnen brengen, die actief zijn bij verschillende verenigingen en maatschappelijke organisaties, die actief zijn of waren in het bedrijfsleven en die actief zijn in de verschillende Alphense kernen.  

  1. Ank de Groot-Slagter, huidig fractievoorzitter. Al jarenlang het boegbeeld van RijnGouweLokaal en bekroond met de erepenning van de gemeente, huidig voorzitter van voetbalvereniging Alphia,  Alphen aan den Rijn.
  2. Jan C. de Groot, huidig commissielid. Al jarenlang actief als commissielid en actief in discussies rondom de thuishulp en de verkeersproblematiek in Hazerswoude-Dorp en Boskoop. Eigenaar social mediasite Happy Alphen en parkmanager Archeon, Alphen aan den Rijn.
  3. Bram Strookman, huidig commissielid. Oud-voorzitter VVD Maarssen en Loosdrecht, commissielid en actief in discussies rond het MFA-gebouw in Zwammerdam en SWA, Zwammerdam.
  4. Ronald van de Stouwe, oud-fractievoorzitter D66, met een zeer ruime politieke ervaring, Alphen aan den Rijn.
  5. Nienke Overeem, nieuw en enthousiast, met een frisse blik op de politiek, Zwammerdam
  6. Wilfried van den Broek, PostNL, Alphen aan den Rijn.
  7. Ron Pool, voorheen Sandra Square Mode, nu o.a. actief als bezorger, een echte politieke activist, Alphen aan den Rijn.
  8. Henk Loomans, ondernemer ( Logra Hoveniers), Boskoop
  9. Elleke Suitela, bestuurlid Stichting Kaju Putih ( Molukse gemeenschap in Alphen), Alphen aan den Rijn
  10. Paul de Hoog, voorzitter RijnGouweLokaal, oud-raadslid PvdA en Alphen 1, Alphen aan den Rijn

Naast deze 10 kandidaten zal de lijst de komende tijd nog verder aangevuld worden.  In ieder geval zullen Harry Slagter en Sandra Lindeman-Pool (voorheen Sandra Square mode ) de laatste twee plekken van de kandidatenlijst innemen als lijstduwers.

 

Fotograaf: Josh Walet
Rijn Gouwe Lokaal.'
Rijn Gouwe Lokaal

Politieke partij