Politiek - VVD

« Vorige - Volgende »

VVD Programma 2014-2018

4 april 2013 - 17:56  •  Ruud Gebel  •  reacties

VVD Programma 2014-2018

Alphen aan den Rijn -

Nadat de aanwezigen uit de 24 artikelen zes speerpunten kozen ging de commissie onder leiding van Cees Knegjens in debat met de zaal. Verbeterpunten en alternatieven vlogen over de tafel om uiteindelijk te komen tot de kern van de zaak: Wat wil de VVD in de nieuwe gemeente bereiken?

Het belangrijke vraagstuk van de avond werd de afweging tussen de wensen die de liberalen voor de nieuwe gemeente hebben en de financiele mogelijkheden. Dat het crisis is, is algemeen bekend, maar hoe help je de bewoners van onze gemeente die crisis te weerstaan? En welke oplossingen bedenk je daarvoor?

Daarnaast was er ruimte voor een meer inhoudelijk debat over de bekende liberale vraagstukken: Hoe realiseren we een kleine, slagvaardige overheid? Hoe vergroten we de objectieve veiligheid zonder dat de inwoners zich in een constant staat van alertheid bevinden en vooral: Hoe richten we onze samenleving in om er voor te zorgen dat iedereen mee kan blijven doen?

De komende weken gaat het debat binnen de VVD door op de programmawebsite. Eind mei wordt het programma vastgesteld door de Algemene LevenVergadering, waarna alle inwoners van de nieuwe gemeente kennis kunnen nemen van dit nieuwe, liberale gedachtegoed.

Fotograaf: Josh Walet
VVD.'
VVD

Politieke partij