Nieuws

« Vorige - Volgende »

Mr Fishkibble gaat verder als Brokkensuper. Een nieuwe naam, dezelfde voeding

11 april 2015 - 12:20  •  reacties

Mr Fishkibble gaat verder als Brokkensuper. Een nieuwe naam, dezelfde voeding

Alphen aan den Rijn -

Albert: “Wij verkopen Italiaanse dierenvoeding die verder nergens anders in Nederland verkrijgbaar is. Het speciale aan deze voeding is dat het hypoallergeen is. De voeding is gemaakt voor het welzijn van het dier. Veel dierenvoeding is gemaakt van resten van consumptieproducten voor mensen. Dit bevat bijvoorbeeld veel zout, wat niet goed is voor een dier. Veel dieren hebben last van intolerantie of allergieën. Zij krabben zichzelf dan open of verharen veel sneller. De voeding die wij aanbieden is samengesteld uit 3 basisproducten. Bijvoorbeeld vis, mais en olie. Daar worden verder geen extra stoffen aan toegevoegd. Dit is gezonder voor het dier. Je kan dit zien maar vooral ook ruiken, bijvoorbeeld bij een kattenbak.”

“Veel mensen zien hun huisdier als een familielid. Wij vinden het dan ook leuk als mensen naar onze winkel komen en hun dieren meenemen. We kunnen een hond wegen en op basis van zijn gewicht een goede hoeveelheid voer adviseren. Omdat mensen zo betrokken zijn bij hun huisdier krijgen we er ook veel dankbaarheid voor terug. Het is fijn als mensen terug komen en vertellen dat hun huisdier zo is opgeknapt sinds ze deze voeding zijn gaan gebruiken. Sinds de heropening hebben we al veel oude bezoekers mogen ontvangen. Allemaal waren zij erg blij dat we weer open zijn. Dit geeft een enorm gevoel van steun en vertrouwen voor de toekomst. Het is fijn dat de we de afgelopen jaren dus iets moois hebben opgebouwd. Dit willen we zeker voortzetten, maar dan goedkoper.”

“De reden dat we nu goedkoper zijn dan voorheen is simpel. Eerder leverden wij het voer aan in onze eigen verpakking. Nu verkopen we het in de standaard verpakking van de fabriek. Dit moet allemaal per pallet besteld worden. In onze winkel staat het ook nog op deze pallets. Het ziet er misschien niet heel gezellig uit maar het product is hetzelfde en hierdoor goedkoper. Onze kattenvoeding heeft omgerekend in kilo’s dezelfde prijs als kattenvoer in de supermarkt. Alleen bieden wij super premium kwaliteit. Royal Canin wordt gezien als een topmerk. Waarbij je ook betaald voor de kwaliteit. 75% van onze klanten zijn van dat merk overgestapt op ons. Wij zijn daar erg trots op. Wij hopen snel onze oude en nieuwe tevreden klanten te mogen verwelkomen.”

Fotograaf: Josh Walet