Nieuws

« Vorige - Volgende »

Met auto te water tijdens workshop in De Hoorn

11 oktober 2016 - 09:43  •  De Thermen2  •  reacties

Met auto te water tijdens workshop in De Hoorn

Alphen aan den Rijn - De instructeurs van 'Mijn auto te water' geven zaterdag 22 oktober een uitgebreide workshop over wat te doen als je met je auto in het water terechtkomt. Tijdens de workshop krijg je een stukje theorie en je gaat zelf drie keer met een auto het water van zwembad De Hoorn in.

Er zijn twee workshops die na elkaar worden gegeven. Workshop 1 begint om 11.45 uur met de theorie en is om 13.30 uur afgelopen. Workshop 2 begint om 13.45 uur met de theorie en is om 15.30 uur afgelopen. Na afloop ontvangt iedere deelnemer een certificaat. De workshop wordt in een kleine groep van maximaal 12 deelnemers gegeven. Deelname aan een van beide workshops kost 60 euro. Het is verstandig om een handdoek en een setje droge kleding mee te nemen!

De deelnemers worden in de auto door een ervaren instructeur begeleid tijdens alle drie de keren dat de auto te water gaat. Duikers zijn voor de zekerheid en ter ondersteuning in het water. Elke kandidaat neemt uitdrukkelijk deel aan de workshop op eigen risico.

Inschrijven kan bij de receptie van zwembad De Hoorn of via de website www.dethermen2.nl/nieuws.

Fotograaf: Josh Walet
De Thermen2.'
De Thermen2

Zwembad De Hoorn Zwembad AquaRijn