Nieuws

« Vorige - Volgende »

Waar hangt het college van Alphen aan den Rijn uit?

23 januari 2019 - 09:01  •  reacties

Waar hangt het college van Alphen aan den Rijn uit?

Alphen aan den Rijn - VoorleesontbijtWie: Gert-Jan Schotanus en Liesbeth SpiesWaar: Bibliotheek Hazerswoude-Rijndijk (Gert-Jan Schotanus) en bibliotheek Alphen aan den Rijn (Liesbeth Spies)Wanneer: 23 januari 2019 | 09.00 uur (Gert-Jan Schotanus) en 25 januari 2019 | 09.00 uur (Liesbeth Spies)

Wethouder Schotanus en burgemeester Spies lezen voor uit het prentenboek ‘Een huis voor Harry’ tijdens het voorleesontbijt. Na het voorlezen krijgen de aanwezige kinderen een ontbijt.

Netwerkbijeenkomst Groene Cirkels Bijenlandschap
Wie: Leo Maat
Waar: Gemeentehuis Leiderdorp
Wanneer: 23 januari 2019 | 14.00 uur

Wethouder Maat is aanwezig bij de netwerkbijeenkomst Groene Cirkels Bijenlandschap. In de Groene Cirkel Bijenlandschap werken veel partijen samen aan een bloemrijk netwerk dat (wilde) bijen voldoende voedsel en nestgelegenheid biedt.

Bijeenkomst nieuwbouwproject Kloostertuinen 2
Wie: Gerard van As
Waar: Archeon
Wanneer: 23 januari 2019 | 15.00 uur

Wethouder Van As is aanwezig bij de bijeenkomst voor het nieuwbouwproject Kloostertuinen 2. Dura Vermeer Bouw is gestart met de bouw van de 83 woningen Kloostertuinen fase 2 in Burggooi, Alphen aan den Rijn. Toekomstige medebewoners krijgen de kans om met elkaar kennis te maken. 

Vrijwilligersevent 2019
Wie: Han de Jager
Waar: Gemeentehuis, Alphen aan den Rijn
Wanneer: 23 januari 2019 | 16.30 uur

Wethouder De Jager opent het vrijwilligersevent, georganiseerd door Tom in de Buurt en WerkVinden Alphen. Op het evenement is onder andere een meet en matchplein te vinden, waar (toekomstige) vrijwilligers in gesprek kunnen met vrijwilligersorganisaties. 

Opening Werkveldconferentie CIV Welzijn en Zorg
Wie: Han de Jager
Waar: Gemeentehuis, Alphen aan den Rijn
Wanneer: 24 januari 2019 | 15.45 uur

Wethouder De Jager opent de werkconferentie Centrum voor Innovatief Vakmanschap (CIV) Welzijn en Zorg. Het CIV Welzijn en Zorg is gestart waarmee onderwijs en werkveld beter op elkaar worden afgestemd en het leervermogen van de sector wordt vergroot. Tijdens de conferentie wordt inspiratie opgedaan en vooruit geblikt. 

Feestelijke opening kringloop
Wie: Leo Maat
Waar: Rijndijk 53, Hazerswoude-Rijndijk
Wanneer: 26 januari 2019 | 14.00 uur

Wethouder Maat opent de nieuwe vestiging van Stichting Kringloop Alphen. De kringloop breidt uit van 100 m² naar 850 m². Hierdoor kan de kringloop meer producten aannemen, waaronder ook grotere producten. 

Fotograaf: Gemeente Alphen aan den Rijn