Nieuws

« Vorige - Volgende »

Mooie donatie van Kringloopwinkel voor De Vrienden

28 januari 2016 - 10:30  •  Peggy van Hemessen  •  reacties

Mooie donatie van Kringloopwinkel voor De Vrienden

Alphen aan den Rijn - De bewoners van verpleeghuis Oudshoorn maken veel en graag gebruik van de rolstoelbus, voor uitstapjes, maar ook voor het vervoer naar het zwembad en individueel gebruik, gewoon als bewoner even naar de verjaardag van je dochter of op kraambezoek bij je achterkleinzoon. Om deze vorm van vervoer mogelijk te blijven maken is de donatie van de stichting Kringloop erg welkom!

Klanten van de Kringloopwinkel en goede doelen konden een goed doel aanmelden voor een donatie. Ook De Vrienden werden aangemeld voor een donatie.

Door de Kringloopwinkel vindt een eerste selectie van goede doelen plaats, onder andere op binding met de regio van het goede doel. De Vrienden kwamen deze eerste selectie door. Daarna konden medewerkers van de Kringloop hun stem uitbrengen op de overgebleven goede doelen. De Vrienden danken dus niet alleen de Kringloopwinkel voor hun donatie, maar ook hun medewerkers die op De Vrienden hebben gestemd!

Op de foto vlnr: Martin van Keeken (Kringloop Alphen), Martin Donath, Peggy van Hemessen en Birgitta Weimar (De Vrienden).

Fotograaf: Josh Walet
Stichting Kringloop Alphen.'
Stichting Kringloop Alphen

Meubels, woonaccessoires, witgoed en meer