Nieuws

« Vorige - Volgende »

Slechtzienden en blinden 'ronden' de Zegerplas

7 juni 2016 - 11:19  •  Corry Dierdorp  •  reacties

Slechtzienden en blinden ronden de Zegerplas

Alphen aan den Rijn -

De eerstvolgende wandeling met speciaal getrainde gidsen en begeleiders is op zondag 22 juni. Soms ligt het accent bij deze wandelingen op natuurbeleving, maar op 22 juni zal het lopen voorop staan. De gidsen verwelkomen tegen 14.00 uur de deelnemers met koffie en thee in de Vlinder, Burg. Bruins Slotsingel 15 in Alphen aan den Rijn, Zegersloot-Noord. Dat gebouw ligt bij het wandelgebied.

Natuurlijk zijn eigen begeleiders en geleidehonden van harte welkom. Indien gewenst zijn er ook voldoende IVN-begeleiders beschikbaar. In overleg kunnen deelnemers ook opgehaald worden bij station Alphen of zo mogelijk van huis. De geschatte eindtijd na koffie/thee bij terugkomst in de Vlinder is rond 16.15 uur.

De wandelingen zijn een initiatief van de Oogvereniging en worden mogelijk gemaakt door OhraNuts. Voor de deelnemers zijn er geen kosten aan verbonden.

Informatie en aanmelden
Dick Warmerdam, excursies@ivn-alphenaandenrijn.nl.

Volgende startplaatsen en –data zijn: vanuit de ‘de Veenmol’ in Boskoop op 17 juli en 21 september, vanuit Grand Café Roos, Boskoop op 3 augustus en vanuit de Vlinder in Alphen op 11 september.

Fotograaf: Josh Walet