Nieuws

« Vorige - Volgende »

Waar hangt het college van Alphen aan den Rijn uit?

5 december 2018 - 13:38  •  reacties

Waar hangt het college van Alphen aan den Rijn uit?

Alphen aan den Rijn - Landelijke congres over sociaal domeinGemeente Alphen aan den Rijn organiseert op 21 januari samen met Movisie en Sociaal Werk Nederland, een landelijk congres over het sociaal domein in het gemeentehuis van Alphen aan den Rijn.Het congres gaat over hoe gemeenten en maatschappelijke organisaties ‘samen sturen op doen wat werkt’ in het sociaal domein. In Alphen aan den Rijn is het sociaal domein grondig hervormd. De kern daarvan is; de inwoner centraal in plaats van het systeem. Onze zorg- en welzijnspartners werken samen in een collectief dat wordt beoordeeld op de effecten voor inwoners.

Board van Greenports Nederland
Wie: Kees van Velzen
Waar: The Green House, Utrecht
Wanneer: 6 december 2018 | 19.00 uur

Wethouder Van Velzen is aanwezig bij de bijeenkomst van Greenboard Greenports Nederland. Tijdens de bijeenkomst wordt onder andere gesproken over de positionering van Greenports Nederland en het tuinbouwakkoord.

Netwerkbijeenkomst: Innoveren met assortimentsvernieuwing
Wie: Kees van Velzen
Waar: Boskoop
Wanneer: 7 december 2018 | 11.30 uur

Wethouder Van Velzen is aanwezig bij de netwerkbijeenkomst: innoveren met assortimentsvernieuwing in de Greenport Regio Boskoop. Peter Kolster (Kolster BV) vertelt over het proces van innovatie en veredeling, zoals het verkennen van de markt en het in de markt zetten van nieuwe rassen.

Openen ijsbaan Rijnplein
Wie: Gerard van As
Waar: Rijnplein, Alphen aan den Rijn
Wanneer: 7 december 2018 | 17.00 uur

Wethouder Van As opent de ijsbaan op het Rijnplein. De overdekte ijsbaan is tot en met 6 januari op het Rijnplein te vinden.

Overhandiging cheque Terre des Hommes
Wie: Liesbeth Spies en Leo Maat
Waar: Bibliotheek Rijn en Venen, Aarplein, Alphen aan den Rijn
Wanneer: 8 december 2018 | 10.00 uur

Burgemeester Spies en wethouder Maat schrijven mee aan de schrijfmarathon van Amnesty International. Tijdens de schrijfmarathon wordt geschreven voor mensen die onrecht is aangedaan. Dit jaar wordt onder andere geschreven voor Atena Daemi uit Iran die zich verzet tegen de doodstraf en Geraldine Chacón uit Venezuela, die zich inzet voor jongeren en is opgepakt door de Venezolaanse regering.

Jeugd rolstoeltennis
Wie: Gert-Jan Schotanus
Waar: Nieuwe Sloot, Alphen aan den Rijn
Wanneer: 10 december 2018 | 17.00 uur

Wethouder Schotanus speelt mee met de jeugd rolstoeltennis. Van 10 tot en met 16 december worden in Tennis-en Squashcentrum Nieuwe Sloot de Nederlandse kampioenschappen tennis gehouden. 

Fotograaf: Gemeente Alphen aan den Rijn