Nieuws

« Vorige - Volgende »

Nieuwe wedstrijdkleding voor jeugd AVV Alphen

8 november 2015 - 13:06  •  W.Bloothoofd  •  reacties

Nieuwe wedstrijdkleding voor jeugd AVV Alphen

Alphen aan den Rijn -

"Wij zijn blij heel met 123inkt.nl en waren op zoek naar een nieuwe kledingsponsor", verklaart jeugdvoorzitter van A.V.V. Alphen Wim Bloothoofd. "Aan het einde van het seizoen  gaat onze huidige kledingsponsor Henk Wille van HWI na  vele jaren stoppen. Het is heden ten dage niet gemakkelijk om een grote sponsor te vinden, vandaar dat wij heel blij zijn met het vertrouwen van 123inkt.nl. Dat vertrouwen blijkt ook uit de langdurigheid van de overeenkomst van drie jaar met een optie voor nog eens drie jaar. Met 123inkt.nl zetten wij een volgende stap naar een mooie toekomst."
Bestuurslid Sponsoring van A.V.V. Alphen, Margré Goossens vult aan: "Voor ons is dit natuurlijk een geweldige mogelijkheid, maar ook de medewerking van bestaande sponsors is belangrijk geweest. Zij liften bijna allemaal mee en daarmee behouden we hen ook voor onze club."

In de bedrijfsfilosofie van 123inkt.nl past het om maatschappelijke betrokkenheid te combineren met gezonde ondernemerszin. In deze tijden van economische crisis is het niet meer vanzelfsprekend dat kinderen kunnen sporten. Dit, in combinatie met een persoonlijke voorkeur van de directie voor voetbal, zorgde ervoor dat het in 2010 het voor 123inkt.nl geen moeilijke keuze was om jeugdvoetbal te gaan sponsoren. Met ruim 1,6 miljoen klanten is 123inkt.nl marktleider op het gebied van online verkoop van inktcartridges, toners en fotopapier. De afgelopen 8 jaar is 123inkt.nl bij de Nationale Thuiswinkel Awards en Webshop Awards elk jaar door consumenten verkozen tot 'Beste Webwinkel van Nederland' in de categorie 'Computer Hard- & Software'. In 2010 en 2015 won 123inkt.nl ook de overall prijs 'Beste Webwinkel van Nederland'.

De officiële ondertekening van het contract zal binnenkort plaats vinden waarbij ook de vele vrijwilligers worden uitgenodigd, want zonder hun enorme inzet was deze overeenkomst niet mogelijk geweest.

Fotograaf: Josh Walet
AVV Alphen.'
AVV Alphen

AVV Alphen bestaat al sinds 1909.