Nieuws

« Vorige - Volgende »

Alphense Boys haalt doelstelling en ligt op koers

3 december 2017 - 20:03  •  Gerard Haverkamp  •  reacties

Alphen aan den Rijn - Dankzij een sterke eerste helft én een belangrijke goal van Stanley Mailoa in de 75e minuut. De linkerspits werd knap ‘weggestuurd’ door Bas van Zoest en rondde met een fraaie trap af. Weliswaar pas zijn eerste treffer in dit seizoen, maar een belangrijke want Mailoa haalde hiermee de angel en het geloof uit het spel van de thuisploeg. De voorsprong van de Boys kwam na de 1-3 niet echt meer in gevaar. De 2-3 viel pas in de laatste minuut van de extra speeltijd en had daardoor slechts statistische waarde.

Alphense Boys legde de basis voor de overwinning in de eerste helft, toen zij duidelijk beter waren dan de tegenstander. Met 0-2 kon aan de 2e helft worden begonnen. Na de rust echter kwam de Rooms Katholieke Aloysius Voetbalvereniging (RKAVV) snel terug in de wedstrijd. Dankzij een penalty werd het 1-2. Het 3e doelpunt van de Alphenaren brak het verzet.

Met de drie punten handhaafde de Boys zich op de zevende plaats van de ranglijst en de achterstand op nummer drie bedraagt slechts twee punten.

Fotograaf: Josh Walet