« Vorige - Volgende »

Mooie voetbalmaandag voor Alphen

9 april 2012 - 21:42  •  reacties

Alphen aan den Rijn -

De zesde overwinning van het seizoen, voor de zesde keer in een thuiswedstrijd, is een feit voor AVV Alphen. Een uiterst knappe zege van de tweedeklasser die strijdt tegen degradatie.

Want titelkandidaat Delft werd maandag met 3-2 verslagen. Martin Kalkhoven opende de score binnen het kwartier vanaf de strafschopstip. Gavin Luiten bracht Delft in het vervolg van de eerste helft op gelijke hoogte met Alphen.

In de tweede helft begon het echt te lopen bij Alphen. Na de keeperswissel (Frank Dullemans viel geblesseerd uit en werd vervangen door Jessron Sahetapy, red.) schoot Erwin van der Starre een vrije trap in het doel. Waar Robbie Notenboom vervoglens de paal raakte, kopte Lars Kooij een hoekschop wel binnen: 3-1. Vanaf de voet van Luiten werd het nog wel 3-2. Alphense Boys was maandag vrij.

Fotograaf: Josh Walet