Politiek - VVD

« Vorige - Volgende »

Programmacommissie op koers

20 februari 2013 - 02:19  •  Monique de Vos-Verwaijen  •  reacties

Programmacommissie op koers

Alphen aan den Rijn -

Op het moment dat ik dit schrijf zijn veel van onze leden betrokken aan het discussiëren over diverse stellingen op ons programmaforum en hebben we een zeer geslaagde ALV achter de rug, met een hoge opkomst, waar stevig van gedachten werd gewisseld. Ook hebben al diverse leden hun visie en mogelijke aandachtspunten naar de leden van de programmacommissie gemaild. Alle uitkomsten, bevindingen, aanbevelingen en conclusies worden meegenomen in de regelmatige bijeenkomsten van onze commissie.

Om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van de actueelste stand van zaken rondom de diverse belangrijke politieke issues van dit moment, -u moet hier denken aan bijvoorbeeld het Sociaal Beleid en de verkeersproblematiek in bijvoorbeeld Benthuizen, Boskoop en Hazerswoude-dorp hebben we inmiddels ook gesproken met onze VVD-wethouders Gert Dazler, Ferdinand Ketel en Stan Lyczak.

Op basis van al deze bevindingen herschrijven we steeds weer het concept-programma. Vervolgens zal op 27 maart het dan meest actuele concept wederom op een ALV aan u ter bespreking en discussie worden voorgelegd.

U ziet...we zijn druk bezig met 1 doel voor ogen... uiteindelijk een daadkrachtig, helder, aansprekend, inspirerend, reëel en haalbaar door ons allemaal gedragen programma vast te stellen, waar we gemotiveerd de verkiezingen mee inkunnen en dat als basis dient voor een succesvolle VVD start in onze nieuwe gemeente.

Doe en denk met ons mee, op de site, via email, door mee te discussiëren op de komende ALV. Als u dit leest en denkt:"Ik heb ook nog wel iets op te merken, vind ook iets dat ik graag zou willen delen, waar de commissie haar voordeel mee zou kunnen doen", neem vooral contact met ons op! De commissie bestaat uit Bas Wienbelt, Maurice Piette en Monique de Vos-Verwaijen,

Fotograaf: Josh Walet
Tags: vvd
Monique de Vos-Verwaijen.'
Monique de Vos-Verwaijen

Raadslid voor de VVD in Boskoop. Opgegroeid in Gouda en daar op het Christelijk Lyceum mijn gymnasiumdiploma gehaald. Vervolgens in Rotterdam rechten gestudeerd en daar ook alle vakken, die te maken hebben met bestuursrecht gevolgd.

VVD.'
VVD

Politieke partij