Politiek - GroenLinks

« Vorige - Volgende »

GroenLinks houdt meedenksessie over WMO

30 mei 2013 - 09:00  •  GroenLinks  •  reacties

GroenLinks houdt meedenksessie over WMO

Alphen aan den Rijn -

GroenLinks werkt hard aan haar verkiezingsprogramma voor de gemeentelijke verkiezingen in november. Voor GroenLinks is de WMO een belangrijk onderwerp, juist omdat wij ons zorgen maken over de gevolgen van de nieuwe wetgeving voor kwetsbare groepen in Alphen aan den Rijn. Door de fusie hebben we niet alleen te maken met de decentralisatie van taken op sociaal terrein van de nationale overheid naar de gemeente, maar ook met een nieuwe, grotere gemeente.

Maar waar en hoe gaat GroenLinks op dit thema inzetten? In ieder geval samen met andere betrokkenen. Daarom nodigt GroenLinks iedereen uit, die daar persoonlijk of beroepshalve mee te maken heeft, voor een meedenksessie op donderdag 6 juni om 19.30 uur in de Driehoorn, Uranusstraat 34 in Alphen aan den Rijn.

Op die avond wil GroenLinks graag horen, waar mensen tegen aanlopen en/ of  welke goede ideeën er zijn om als gemeente op een goede manier met de WMO om te gaan. Meldt u aan op groenlinksalphenaandenrijn@gmail.com, of kom gewoon langs! Van harte aanbevolen!

Fotograaf: Josh Walet
GroenLinks.'
GroenLinks

Politieke partij