Nieuws

« Vorige - Volgende »

Verwarring over brief van huurdersraad Woonforte

1 augustus 2018 - 10:03  •  reacties

Verwarring over brief van huurdersraad Woonforte

Alphen aan den Rijn - Woonforte legt uit dat per abuis een een brief van Woonforte, gericht was aan de huurdersraad, door de huurdersraad is doorgestuurd naar alle huurders. In deze brief legt Woonforte de afspraken rondom de verlaging van de servicekosten formeel vast. Die brief is de afronding van het project verlaging servicekosten. 

"Wij hebben de huurders in maart een brief gestuurd waarin wij vertelden dat wij de servicekosten per 1 januari 2018 wilden verlagen door een aantal zaken niet meer in rekening te brengen. Wij hebben toen ook gevraagd of huurders bezwaar hadden en hebben enkele bedenkingen binnen gekregen. Op basis daarvan hebben wij de huurdersraad toestemming gevraagd om de servicekosten te verlagen. Omdat er vrijwel geen bezwaren zijn binnengekomen, zijn zij hiermee akkoord gegaan. In april hebben wij de teveel betaalde servicekosten al teruggestort op de rekening van de betreffende huurders", luidt de uitleg van Woonforte.

De brief naar de Huurdersraad, waarvan zij alle huurders een kopie hebben gestuurd, was bedoeld om het traject formeel af te sluiten met de Huurdersraad. "Wij merken dat veel huurders nu denken dat zij die brief moeten tekenen. Dat is dus niet zo. Huurders hoeven niets te doen. Alles is al helemaal afgerond", stelt Woonforte.

Fotograaf: Alphens.nl
Woonforte.'
Woonforte

Een woning waarin u zich thuis voelt.