Nieuws

« Vorige - Volgende »

Waar hangt het college van Alphen aan den Rijn uit?

20 juni 2018 - 08:44  •  reacties

Waar hangt het college van Alphen aan den Rijn uit?

Alphen aan den Rijn - Felicitatie dames HCAWie: Gert-Jan SchotanusWaar: Olympiaweg 3, Alphen aan den RijnWanneer: 19 juni | 19.45 uur

Wethouder Schotanus feliciteert de dames van Hockeyclub Alphen (HCA) met hun promotie naar de overgangsklasse. Dit gebeurt voor het eerst in de clubgeschiedenis van HCA. 

Ondertekening koopovereenkomst met Thunnissen
Wie: Gerard van As
Waar: Gemeentehuis Alphen aan den Rijn
Wanneer: 20 juni | 10.30 uur

Wethouder Van As ondertekent de koopovereenkomst met Thunnissen Ontwikkeling B.V. Op de locatie Havenstraat in Alphen aan den Rijn worden 22 eengezinswoningen en 9 appartementen gebouwd door Thunnissen. De bouw van het project, “Nieuwe Havenstraat”, start naar verwachting eind 2018. De oplevering is medio 2020. 

Bijeenkomst Grote Bedrijven Greenport
Wie: Kees van Velzen
Waar: Gemeentehuis Alphen aan den Rijn
Wanneer: 22 juni | 11.30 uur

Wethouder Van Velzen is aanwezig bij de bijeenkomst voor grote bedrijven in de Greenport en geeft een presentatie over de greenport-ambities van het nieuwe college. Daarnaast wordt er geïnventariseerd welke onderwerpen de bedrijven belangrijk vinden. 

Afsluiting Avondvierdaagse
Wie: Liesbeth Spies
Waar: Schoolplein Johannes Postschool, Hazerswoude-Dorp
Wanneer: 22 juni | 19.30 uur

Burgemeester Spies sluit de avondvierdaagse in Hazerswoude-Dorp af. Dit jaar vindt de Avondvierdaagse plaats van 19 tot en met 22 juni. De wandelingen zijn rond de 5 km. Om nog meer plekken van Hazerswoude-Dorp te kunnen zien, zijn twee van de vier routes langer. 

Supermeid festival
Wie: Gert-Jan Schotanus
Waar: Theater Castellum, Alphen aan den Rijn
Wanneer: 23 juni | 12.30 uur

Wethouder Schotanus opent het Supermeid festival, georganiseerd door BOOST. Deze middag wordt speciaal georganiseerd voor meisjes van 10 tot en met 18 jaar. Tijdens deze middag kunnen zij onder andere een workshop boksen of social media volgen. 

Open dag De Werf
Wie: Gerard van As
Waar: De Werf, Alphen aan den Rijn
Wanneer: 23 juni | 14.00 tot 18.00 uur

Wethouder Van As bezoekt de open dag van De Werf. In de haven en op de voormalige Biesterfeld locatie is een waterplein voor de stad en een locatie voor startende ondernemers ontstaan. De gevestigde ondernemers organiseren deze middag om relaties kennis te laten maken met de locatie en de ondernemers. 

Fotograaf: Gemeente Alphen aan den Rijn