Nieuws

« Vorige - Volgende »

Waar hangt het college van Alphen aan den Rijn uit?

20 maart 2019 - 10:37  •  reacties

Waar hangt het college van Alphen aan den Rijn uit?

Alphen aan den Rijn - Kennismaking met dorpsoverleg Koudekerk Wie: Kees van Velzen Waar: Koudekerk aan den RijnWanneer: 19 maart 2019 | 20.00 uur

Wethouder Van Velzen maakt als wijkwethouder van Koudekerk aan den Rijn kennis met het Dorpsoverleg. Er wordt onder andere gesproken over actualiteiten in de kern.

Opening Wandelen voor Water
Wie: Liesbeth Spies
Waar: AAV, Alphen aan den Rijn
Wanneer: 20 maart 2019 | 08.45 uur

Burgemeester Spies opent de sponsorloop Wandelen voor Water. Leerlingen (245) van basisschool Windroos, De Mare, Spinnewiel en Het Spectrum doen mee aan de loop. De leerlingen lopen rondom de Zegerplas, 6 km, met 6 liter water in hun rugzak. Met de actie wordt stilgestaan bij 2,4 miljard mensen wereldwijd die geen toegang hebben tot een schoon toilet en 1,8 miljard mensen wereldwijd die geen toegang tot veilig, schoon water hebben. Zo wordt geld verzameld voor waterprojecten op basisscholen in Oeganda en Tanzania.

Dag van de Leerplicht
Wie: Han de Jager
Waar: Scala College, locatie Nieuwe Sloot, Alphen aan den Rijn
Wanneer: 21 maart 2019 | 09.00 uur

Wethouder De Jager bezoekt het Scala College tijdens de Dag van de Leerplicht en reikt een prijs uit aan de klas met de minste schooluitval. Daarnaast spelen de leerlingen de Leerplichtquiz, waar zij kunnen laten zien hoeveel ze van leerplicht weten.

Bezoek aan Groene Hart Topmavo
Wie: Han de Jager
Waar: Tolstraat 9, Alphen aan den Rijn
Wanneer: 21 maart 2019 | 14.00 uur

Wethouder De Jager bezoekt het nieuwe gebouw van de Groene Hart Topmavo. De Topmavo is het eerste afgeronde project uit het Masterplan Onderwijshuisvesting van de gemeente.

UEFA kwalificatietoernooi
Wie: Gert-Jan Schotanus
Waar: Sportpark van ARC, Alphen aan den Rijn
Wanneer: 23 maart 2019 | 16.00 uur

Wethouder Schotanus is aanwezig bij de voetbalwedstrijd Nederland – Israël van het EK kwalificatietoernooi voor jongens onder 17. De voetbalwedstrijden worden georganiseerd op het sportpark van ARC.

Lancering lente-editie Alphen INTO Business
Wie: Gert-Jan Schotanus en Gerard van As
Waar: Bar Biefstro Daan, Alphen aan den Rijn
Wanneer: 26 maart 2019 | 16.00 uur

Wethouders Schotanus en Van As zijn aanwezig bij de lancering lente-editie van het magazine Alphen INTO Business. Alphen INTO business is een kwartaal- en lokaalgericht zakelijk magazine. Het doel van Alphen INTO business is om ondernemers dichterbij elkaar te brengen.

Groot Alphens Dictee
Wie: Liesbeth Spies
Waar: Tolstraat 9, Alphen aan den Rijn
Wanneer: 26 maart 2019 | 19.30 uur

Burgemeester Spies leest het Groot Alphens Dictee voor, georganiseerd door Soroptimist International Club Alphen aan den Rijn. Het dictee is geschreven door Gert Jan Windhorst, neerlandicus.

 

 

 

 

 

 

Fotograaf: Gemeente Alphen aan den Rijn