Nieuws

« Vorige - Volgende »

Scorende Jongens Nederland weer terug naar Alphen

8 maart 2015 - 21:20  •  Evon Zevenbergen  •  reacties

Scorende Jongens Nederland weer terug naar Alphen

Alphen aan den Rijn - Ondanks successen die zijn heeft geboekt is besloten dat het niet lukt om Scorende Jongens uit te breiden over heel Nederland. "De kracht van Scorende Jongens ligt bij de vrijwilligers. Omdat wij alles gratis doen hebben we ook mensen nodig die zich bezig willen houden met training geven, promotie maken en andere activiteiten. Om deze mensen te betrekken en vast te houden op grotere afstand is er veel tijd en geld nodig. Dat bleek helaas onmogelijk", aldus Zevenbergen.

Het afgelopen jaar heeft Scorende Jongens in o.a. Woubrugge en Zoetermeer een locatie geopend en heeft het van zowel het Schipholfonds als Zorg en Zekerheid €8.500,- gehad. "Woubrugge was eind vorig jaar al gesloten maar helaas gaan we ook het succesvolle Zoetermeer sluiten. Naast de locaties die wij gaan sluiten zijn we in gesprek gaan met het Schipholfonds en Zorg en Zekerheid om te kijken of zij hun donatie willen omzetten in een donatie voor Alphen aan den Rijn."

In Alphen aan den Rijn is Scorende Jongens nog altijd een gigantisch succes. Afgelopen half jaar steeg het aantal leden met 40 kinderen naar 110! "Het doel is om deze groep kinderen te bedienen en vooruit te kijken naar uitbreidingen. We willen aan het einde van het jaar naar 150 leden gegroeid zijn en een sterk aandeel hebben binnen de Alphense sport."

Fotograaf: Josh Walet