Blogs over Alphen

« Vorige - Volgende »

Scorende jongens? Scorende mannen!

8 augustus 2014 - 11:14  •  Evon Zevenbergen  •  reacties

Scorende jongens? Scorende mannen!

Alphen aan den Rijn -

De ochtend werd geopend met een verschrikkelijk nummer van Michael, waardoor bij de meeste het ochtendhumeur gelijk aanwezig was. Gelukkig kwam daar snel verandering in omdat Sjoerd een leuke mededeling had. De ouders van Sjoerd hadden namelijk het ontbijt verzorgd. Nu stond in plaats van de gebruikelijke boterham met pindakaas, vers Frans stokbrood op het menu. Bedankt! Het was heerlijk. Na het ontbijt was het aan Sjoerd de eer om te beginnen met dribbelen, gevolgd door pannenkoekenbakkers Frank en Jeremy.

Evon, Steven, Michael en Rachell hielpen de kwartierploeg nog even met afbouwen -dat nog een aardig heftige taak was- en gingen er toen ook vandoor. Het weer voor de lopers was vandaag goed en de omgeving is zacht uitgedrukt prachtig. We genieten ontzettend en het vakantie gevoel is lekker aanwezig. Het lijkt een beetje op vakantie met een grote groep jongeren. Alleen hebben wij er nog een aardige taak bij. Voor de veiligheid van de lopers rijdt er constant een auto achter de loper en fietsers. De heren maken hierbij gelijk gebruik van de autospeakers en TomTom's, aangezien bij de meesten het kaartlezen en/of richtingsgevoel wel mist. De geur in de auto's begint wel iets minder fris te worden, maar gelukkig ruiken we allemaal hetzelfde en raken we er aardig aan gewend. Hierdoor verlangen we allemaal naar een frisse duik, gelukkig is er bij de volgende slaapplek een zwembad aanwezig.

Omdat Sander tijdens het dribbelen Robin uitdaagde om in zijn boxer verder te dribbelen, kon Robin dit natuurlijk niet laten. Dus nog geen 30 seconden later stond Robin zijn broek uit te trekken, toen konden Sander en Stijn natuurlijk niet meer achterblijven. Daar gingen ze dan in hun boxer. Helaas kwam er ook een eind aan deze pret. Niet de afkeurende blikken van een paar Fransen, maar een flinke regenbui kon hun overtuigen om hun broek weer aan te trekken.

Door de regen moesten de laatste lopers bikkelen om de camping te bereiken. Met bloed, zweet en regendruppels gingen ze door, totdat de fiets het begaf. De band was lek en moest met spoed in de stromende regen vervangen worden. Na de formule 1 pitstop werd de reis borstcrawlend hervat. Scorende jongens? Scorende mannen! Scorende bikkels!

Een speciale dank gaat uit naar Jaffrem Verhuur & Tango Events voor het beschikkbaar stellen van een partytent en picknick sets. Iedere dag zijn de lopers maar wat blij dat we deze spullen weer zien, dat betekent: dag gehaald.

Fotograaf: Josh Walet