Blogs over Alphen

« Vorige - Volgende »

Nog 17 dagen… en dan gaan we!

19 juli 2014 - 10:48  •  Robin Verkerk  •  reacties

Nog 17 dagen… en dan gaan we!

Alphen aan den Rijn -

Sinds het moment dat ik ja heb gezegd, heb ik mijn training opgepakt en heb ik de controle gedaan bij Rayer Healtcare. Er zijn nog een aantal punten om aan te werken maar het gaat zeker goedkomen voor we naar Parijs vertrekken! Nog maar 25 dagen voor het evenement…

Voor ik het wist had Evon een hele groep met enthousiaste en energieke vrijwilligers geworven die helemaal klaar waren om het avontuur naar Parijs aan te gaan. Sommige mensen ken ik al, sommige mensen zijn nieuw voor mij. Één ding staat als een paal boven water: het team dat Evon bij elkaar heeft gekregen is een ijzersterk team dat voor elkaar knokt! Dat garandeert dus veel plezier onderweg naar Parijs!

Omdat het nog maar zo kort dag is gaat alles nu in vogelvlucht: sponsoren werven, nog meer vrijwilligers werven en alle promotie vorm te geven! Gelukkig hoeven we over slaapplekken geen zorgen meer te maken. Dit is geregeld door de verkenningsploeg.

Dagelijks horen we veel positieve reacties van mensen over dit evenement. Maar ook vooral over het initiatief van scorende jongens. Het is geweldig om mee te doen met dit evenement en ik ben er trots op om mee te mogen!

Fotograaf: Josh Walet