Politiek

« Vorige - Volgende »

Waar hangt het college van Alphen aan den Rijn uit?

27 februari 2019 - 11:21  •  reacties

Waar hangt het college van Alphen aan den Rijn uit?

Alphen aan den Rijn - Lochem-conferentie ‘Waardevol digitaliseren. Richting geven aan innovatie’Wie: Liesbeth Spies Waar: LochemWanneer: 26 – 28 februari

Burgemeester Spies is aanwezig bij de Lochem-conferentie, waar een aantal dilemma’s en opgaven rondom het thema ‘digitalisering’ in beeld worden gebracht. Tijdens de conferenties gaan burgemeesters met elkaar in gesprek over de informatiesamenleving, en rol die de burgemeester daarin heeft.

Sleuteloverdracht en optocht carnaval
Wie: Liesbeth Spies en Han de Jager
Waar: Floravita en De Roos, Boskoop
Wanneer: 1 maart | 19.30 uur en 2 maart | 16.30 uur

Burgemeester Spies geeft het startsein voor carnaval door de sleutel van Boskoop over te dragen aan De Krooshappers. Daarmee wordt Boskoop omgedoopt tot Kwakveen tijdens de carnavalsperiode. Op 2 maart doet wethouder De Jager de prijsuitreiking voor de deelnemers aan de carnavalsoptocht.

Bijeenkomst vracht- en landbouwverkeer Dorpsstraat
Wie: Kees van Velzen
Waar: De Juffrouw, Hazerswoude-Dorp
Wanneer: 5 maart | 19.00 uur

Wethouder Van Velzen is aanwezig bij een bijeenkomst over zwaar vracht- en landbouwverkeer in de Dorpsstraat in Hazerswoude-Dorp. Bij de bijeenkomst zijn het dorpsoverleg, de werkgroep Dorpsstraat, LTO en de agrariërs en loonwerkers aanwezig.

Opening expositie ‘De Ontmoeting’
Wie: Leo Maat
Waar: Theater Castellum, Alphen aan den Rijn
Wanneer: 7 maart | 14.00 uur

Wethouder Maat opent de expositie ‘De Ontmoeting’ in Theater Castellum. De kunstenaars van Atelier Verfstreken van Ipse de Bruggen presenteren in deze expositie hun gedichten en kunstwerken rondom het thema ‘De Ontmoeting’. Bij Atelier Verfstreken worden mensen met een beeldend talent en een verstandelijke beperking gestimuleerd om hun artistieke talenten te ontwikkelen, onder professionele begeleiding.

Bijeenkomst ‘Samen voor een gezonder Nederland’
Wie: Gert-Jan Schotanus
Waar: Werkspoorkathedraal, Utrecht
Wanneer: 8 maart | 14.00 uur

Wethouder Schotanus is aanwezig bij de bijeenkomst ‘Samen voor een gezonder Nederland’, georganiseerd door het Nationaal Preventieakkoord en NL Vitaal. Tijdens deze bijeenkomst delen bestuurders kennis en ervaringen om afspraken van het Nationaal Preventieakkoord, gericht op jongeren, om te zetten in concrete acties en maatregelen. Onderwerpen waar over wordt gesproken, zijn bijvoorbeeld een gezond aanbod van eten en drinken bij winkels en kantines, ruimte en tijd om te sporten, en niet roken en bewust met alcohol omgaan.

Plant actiedag
Wie: Gert-Jan Schotanus
Waar: Rijerskoop, Boskoop
Wanneer: 9 maart | 10.30 uur

Wethouder Schotanus helpt de omwonenden van de Reijerskoop in Boskoop een handje tijdens de Plant Actiedag. Inwoners steken samen de handen uit de mouwen om hun straat op te fleuren.

Fotograaf: Gemeente Alphen aan den Rijn