Nieuws

« Vorige - Volgende »

Nieuwbouwontwikkelingen van Alphen aan den Rijn

17 maart 2017 - 09:10  •  reacties

Nieuwbouwontwikkelingen van Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn - Bij het kopen van een nieuwbouwwoning, word je in een vroeg stadium als koper al overspoeld met vragen. Zo ook over de verschillende opties die een huis te bieden heeft. Hoeveel wandcontactdozen moeten er komen? Waar moeten de verlichtingspunten komen? Wat dacht u van een uitbouw? Heeft u al nagedacht over de kleur van de keuken? Nog voordat je de sleutels van je eigen woning in handen hebt moet je over alles al hebben nagedacht.

Wij van The Home Factory helpen u graag met het maken van al deze keuzes. De vraag van begeleiding vanuit klanten met een nieuwbouwwoning, wordt steeds groter. De meerwaarde om op tijd een professional in te schakelen om je te helpen bij alle mogelijke opties werpt aan het einde van de rit dubbel en dwars zijn vruchten af.

Zo deden wij dit onlangs nog voor een van onze klanten hier in Alphen aan den Rijn. Al in een vroeg stadium hebben wij meegedacht over hoe het interieur er uit moest komen te zien. Door de woning inzichtelijk te maken in 3D werd het voor de klant meteen een stuk gemakkelijker. Alle vraagstukken vanuit de bouw konden gemakkelijk beantwoord worden doordat de klant voor ogen had wat straks het eindresultaat moest gaan worden. Ondertussen is de desbetreffende woning opgeleverd. Na een paar weken veel klussers over de vloer te hebben gehad ziet de woning eruit om door een ringetje te halen.  

Op de foto's in dit artikel is de eerste afbeelding het ontwerp en de tweede foto het resultaat.

Benieuwd naar de reactie van de bewoner zelf en de overige foto’s, klik hier.

Fotograaf: Josh Walet
The Home Factory.'
The Home Factory

Interieuradvies in Alphen aan den Rijn.