Politiek - SP

« Vorige - Volgende »

SP Alphen aan den Rijn organiseert Tomaatpop

29 juni 2015 - 10:47  •  Jo Schriek  •  reacties

SP Alphen aan den Rijn organiseert Tomaatpop

Alphen aan den Rijn -

SP raadslid Harre van der Nat: "De vorige editie in 2013 was een groot succes. De SP draagt het beoefenen van muziek een warm hart toe. Cultuur staat stevig onder druk in de gemeente Alphen aan den Rijn, maar ook in de rest van het Groene Hart. Startende bands kunnen bijvoorbeeld nauwelijks betaalbare oefenruimte vinden. Door deze avond te organiseren, willen we hier aandacht voor vragen. En natuurlijk samen met het publiek lekker uit ons dak gaan!"

Aanmelden
Tot 22 augustus 2015 kunnen bands zich aanmelden om mee te doen. De inzendingen dienen voorzien te zijn van een (youtube) filmpje van een recent optreden of een geluidsopname. Na 22 augustus 2015 maakt de organisatie van de avond een selectie van de inzendingen. Maximaal 7 bands kunnen worden uitgenodigd om deel te nemen. Iedere band / artiest krijgt op de avond 20 minuten om zich zelf aan het publiek te presenteren.

Prijs
Een jury zal de bands beoordelen en aan het eind van de avond een prijs uitreiken. 

De presentatie van de avond zal in handen zijn van Florine Saeroon. De opening zal worden verricht door Harre van der Nat, raadslid voor de SP.

Trio Latte (bekend van het straatmuzikantenfestival 2014) uit Amsterdam, zal gedurende de hele avond het publiek vermaken, tussen de optredens door.

 

Fotograaf: Josh Walet
Tags: tomaatpop
SP.'
SP

Politieke partij