Politiek - VVD

« Vorige - Volgende »

Bijeenkomst VVD statenfractie over Oude Rijn Zone

18 november 2011 - 08:54  •  Toetie Vorenkamp  •  reacties

Bijeenkomst VVD statenfractie over Oude Rijn Zone

Alphen aan den Rijn - De VVDstatenfractie organiseerde gisteravond in Avifauna een bijeenkomst voor politici en bestuurders uit het hele ontwikkelgebied van de Oude Rijnzone. Partijgenoten uit Bodegraven-Reeuwijk tot aan Zoeterwoude en alles wat er tussen in ligt waren aanwezig. Een Boskoopse delegatie was aanwezig omdat Boskoop na de fusie vanaf 2014 ook tot het ORZgebied hoort. De meeste projecten zullen bovendien pas tegen die tijd in de picture raken. Ambities

Integraal

Het was prima om met elkaar te spreken over de verschillende uit te voeren taken in het te ontwikkelen gebied. Ook werd algemeen geconcludeerd dat je een gebiedsgewijze ontwikkeling zeker in deze moeilike tijd integraal moet oppakken met een visie voor de duur van de hele planontwikkeling om te voorkomen dat de diverse onderdelen met elkaar in concurrentie raken. Prioriteren en faseren zijn daarbij sleutelwoorden.

Wordt vervolgd

We spraken af dat een periodieke herhaling van het VVD ORZ overleg nuttig is voor wederzijds begrip en afstemming en dat is weer goed voor het hele project van de Oude Rijnzone. Statenfractie dank voor jullie initiatief en....wordt vast op zeker moment vervolgd.

Fotograaf: Josh Walet
VVD.'
VVD

Politieke partij