Politiek - VVD

« Vorige - Volgende »

Kamerlid De Lange op werkbezoek bij Oudshoorn

1 december 2016 - 09:50  •  reacties

Kamerlid De Lange op werkbezoek bij Oudshoorn

Alphen aan den Rijn - In het 'dorp Oudshoorn' kunnen bewoners terecht voor een (langdurig) verblijf in een vertrouwde woonomgeving, tijdelijke opname, revalidatie na een operatie of beroerte en voor overbruggingszorg.

Samen met zeven lokale VVD-(raads)leden werd Leendert de Lange (48) ontvangen en rondgeleid in het Verpleeghuis Oudshoorn. Na een introductie presentatie van een uur, waarin cijfers over o.a. de tevredenheidscore en de werkwijze in en van het tehuis nader werden toegelicht door Birgitta Weimar (locatiemanager Oudshoorn) en Margareth Hillebrandt (coördinator dienstverlening) werden de heer De Lange en de overige bezoekers rondgeleid door het verpleeghuis.

Na de rondleiding volgde een bezoek aan één van de woningen, waar acht bewoners met elkaar samenwonen, en 'de bus'. In de bus kunnen bewoners van het tehuis plaatsnemen die dan in hun vertrouwde omgeving Alphen aan den Rijn worden 'rondgereden' in een virtuele bus. Bewoners worden afgeleid wanneer ze door de raampjes naar buiten kijken en hun oude, vertrouwde omgeving kunnen zien. Daarna was er aandacht voor sport- en bewegen-voorzieningen die worden georganiseerd voor de bewoners en 'het winkeltje' in Oudshoorn. Hier kunnen de bewoners en het personeel van Oudshoorn terecht voor kleine, dagelijkse, allerhande boodschappen.

Na de uitgebreide rondleiding door het tehuis was er uitgebreid de gelegenheid tot het stellen van vragen door de genodigden. Goed geïnformeerd vertrok het gezelschap aan het einde van de middag weer huiswaarts. 

Fotograaf: Josh Walet
VVD.'
VVD

Politieke partij